Claudia Lima geboren op 23-01-1985 te Rotterdam groeide op in een sportieve en zeer fanatieke familie.

Als klein meisje stond Claudia al graag in het middelpunt van de aandacht en hield ze van dansen. Haar eerste danslessen kreeg ze dan ook van haar Oom Jose medina... die in 1998 zijn eigen sportschool oprichten. Haar passie voor dans werd steeds groter en ze begon op haar 15de audities te doen voor verschillende dansgezelschappen.

Claudia is zich altijd blijven ontwikkelen op dansgebied. Ze heeft gevorderde cursussen gevolgd waarbij Hip Hop en jazz centraal stonden. Daarnaast heeft ze verschillende danswedstrijden op haar en haar groep Freaky street Glow´s naam staan, als danseres in videoclips gefungeerd en op vele podia en evenementen gedanst.

Claudia's modellencarrière begon doordat haar danspartner Odair Pereira ambities had om zijn eigen kledinglijn op te zetten en dit een feit werd in 2008.

Op elfjarige leeftijd maakte hij zijn eerste outfit voor Halloween. Deze bestond uit slechts vuilniszakken en nietjes. Al op zijn dertiende was hij ontwerper voor de carnavalsgroep Grupo Cultural de Cabo Verde. Door de jaren heen groeide zijn passie voor Fashion. In 2007 besloot Odair zijn eigen kledinglijn op te zetten. Het was een echte uitdaging voor een jonge ontwerper zonder ervaring. Maar het werd een feit tijdens Modehippies in 2008. Odair vindt het belangrijk dat zijn kledinglijn een naam zou hebben die hem het beste zou kunnen vertegenwoordigen. DAIR staat voor het durven jezelf te zijn en datgene te dragen waar jij je exclusief in voelt. De ontwerpstijl van Odair is Haute Couture met casual details.

DAIR’ heeft een geweldig team bestaande uit 12 modellen en een visagiste die ‘DAIR’ in het hart meedragen en Odair door dik en dun steunen.